Plenty

18

Artikelen 4 Lijsten 1

Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, noten en paddestoelen. Veel van de recepten creëerde hij voor zijn populaire column ‘De nieuwe vegetariër’ in de weekendbijlage van de Guardian.
Ottolenghi’s inspiratie is afkomstig van zijn mediterrane achtergrond en zijn enorme liefde voor ingrediënten. Hoewel hij zelf geen vegetariër is, maakt hij uiterst originele en vernieuwende vegetarische gerechten, gebaseerd op uitgesproken smaken en spannende, frisse combinaties.
Het boek is ingedeeld in hoofdstukken als Bladgroente, Aubergine, Wortelgroenten, Pompoenfamilie en Peulvruchten en biedt een buitengewoon brede variëteit aan kleuren, smaken en texturen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Plenty. Groente genoeg om heel lekker te koken
Genre
Culinair
Vertaald door
Hennie Franssen-Seebregts
Laatste editie
23 februari 2011
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059563797


Artikelen over Plenty

De Joodse keuken
06 november 2015 2 likes
Uitgelicht: Yotam Ottolenghi
12 september 2015 1 like
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Genie

door: Mariska Blok 1 like
Ottolenghi is een groot genie wat mij betreft. Wat hij met groenten voor elkaar speelt is je reinste magie. Geweldige recepten. Soms wat bewerkelijk maar naar mate je meer à la ottolenghi kookt, heb je de ingrediënten vaak wel in huis. En.... De beloning van de inspanning is groot. Verrukkelijke...

Mijn top 3 boeken

door: Ansuya Lalay 1 like
Zelfs als niet vegetariër mis je niks. Niet alleen lekkere dingen, maar ook leuk om uit te koken. Wel alle beschrijving volgen van recepten, geen shortcuts nemen (1x gedaan nooit meer) Want geheid dat het niet smaakt. Wat ik zo leuk vind aan dit boek dat het met pure passie word beschreven en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic