Als liefde toch blijkt te bloeien?
Als liefde bloeit, is het derde en laatste deel van De Cappuccino Club. Een heerlijk verhaal over drie vriendinnen die alle drie het geluk zoeken in het leven en de liefde. Maar voor Bo lijkt de liefde nog ver weg te zijn omdat ze druk bezig met haar net opgezette bloemenwinkel. Maar zal haar leven ooit de wending krijgen waar ze zo op hoopt?
Bo laat het voor de buitenwereld blijken alsof haar bloemenwinkel in Amsterdam goed loopt, maar het tegengestelde is waar. Ze moet er hard aan trekken en als ze een grote opdracht aanneemt voor een bruiloft van het jaar, zegt ze ja. Maar al snel blijkt het allemaal niet zo makkelijk te zijn als ze had gehoopt en dan heeft ze ook nog te maken met de ceremoniemeester die echt niet haar type is. Max werkt als accountant en ziet haar wel gelijk zitten, maar als hij wil helpen en haar de liefde toont, weet Bo het niet. Hij is echt niet haar type, in echte liefde geloofd ze niet en ze ziet hem alleen maar voor deze klus. Maar wat als de liefde zich niet laat leiden? En de winkel misschien wel in een positieve flow terecht komt? Weet Bo dan haar geluk te vinden?
Als liefde bloeit, is zoals gezegd het derde deel van De Cappuccino Club en is echt een prachtig einde. Naast Bo lezen we natuurlijk ook over Pippa en Hanne, maar beste vriendinnen. Dit maakt dat als je je reader dichtslaat je het gevoel hebt dat het verhaal compleet, al is het jammer dat deze trilogie nu klaar is.
Vocken heeft een heerlijke schrijfstijl met humor en veel luchtigheid. Daarnaast schrijft ze ook nog eens met een vlotte en beeldende pen wat deze feelgood de perfecte ingrediënten geeft. 4 volle sterren voor Als liefde bloeit.