Regel je energie!

A van Steeg A van Steeg
4 mrt 2017

Jim Loehr En Tony Schwartz hebben met Altijd Scherp een overzichtelijk boek geschreven, die voor mensen die zelfinzicht willen creëren, een goed geschreven boek is.
Beiden auteurs hebben het boek geschreven met een Amerikaanse bril op. Dit leest met momenten storend. Mijn beleving vanuit dat oogpunt is, dat het altijd lukt en makkelijk beschreven is. Mensen die echt met hun energie en dagelijks leven aan de slag willen, is dit boek een aanrader. Prik door alle genoemde slagingspercentages heen, neem de tijd, richt de gegeven tips op jezelf en dan kom je uiteindelijk ver met de tips .
De roze cover met de gele letters maken dat het boek direct in het ook springt. Goed gekozen. Ook de opmaak van het boek, afsluitend met een samenvatting is een groot pluspunt. Als je snel even terug wilt kijken, pak je deze er snel bij. Aan de bijlage is veel zorg besteedt. Het geeft het boek een groot pluspunt om direct aan de slag te gaan. Je hoeft niet zelf schema`s te bedenken maar het ligt binnen handbereik.
Maven Publishing heeft met Altijd Scherp een mooi boek op de markt gebracht.

Meer recensies van A van Steeg