Advertentie
    A van Steeg VIP Club

Arie Boomsma kent iedereen wel van televisie, maar nu heeft hij samen met zijn vrouw Romy een prachtige bundel vol versjes en gedichten uitgebracht. Eerder bracht Arie Boomsma al verschillende bloemlezingen, een roman en een besteller uit. Vooral deze laatste Fit. In kleine stapjes naar een gezonder leven gaf Arie een plekje in auteursland.

Dit keer komt hij met Langs de Lange Lindelaan uit, waarin een kleine honderdtal gedichten en versjes te vinden zijn. De bundel is een verzameling van bestaande gedichten en worden ondersteunt met prachtige illustraties van Margot Holtman. De prachtige hardcover versie maken het boekje helemaal tot een feestje.

De verzamelde gedichten en versjes zijn onder ander geschreven door Karel Eykman, Jaap Robben, Toon Tellegen, Annie M.G. Schmidt en Bette Westera. Maar dit is maar een klein deel van de vele auteurs.

Langs de Lange Lindelaan is een heerlijk boek om voor het slapen even uit voor te lezen of heerlijk samen op de bank. Het is een feestje voor jong en oud. Er zijn zoveel gedichten gebundeld dat er altijd wel een tussen zit die je aanspreekt.

Arie en Romy Boomsma hebben met Langs de Lange Lindelaan een leuk gedichtenbundel verzamelt die in iedere boekenkast een mooi plekje zou moeten hebben. Een leuk boekje om cadeau te geven of stiekem voor je eigen gezin aan te schaffen.

Reacties op: Een prachtige bundel met gedichten en versjes voor kinderen.

1
Langs de Lange Lindelaan - Arie Boomsma Romy Boomsma
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,99
E-book prijsvergelijker