Koffiesalon verslaving II

Anne 26 april 2022
Maak een latte of een kopje verse munt thee. Pak een plak bananenbrood erbij en nestel je op een fijne plek. Voor het komende uur neemt Marloes Berghege je weer mee in de wereld van Hanneke.

Hanneke is aan de slag als barista in Boon. Nog veel te leren, want wat zijn er veel soorten koffie en niet te vergeten melksoorten. Ook aan mannen geen gebrek in dit boek. De keuze is reuze, maar wie is nu de juiste en voor welk gevoel moet ze nu gaan.

In deel II is er meer ruimte voor de andere personages. Wat is er aan de hand met Niels en Josje. En met Harry die elke dag in korte tijd zijn espresso op drinkt in Boon. Het deel bevat weer een hilarisch yogamoment en is soms ook herkenbaar. Wanneer kiest Hanneke nu eens voor zichzelf. Het boek eindigt met een enorme cliffhanger dat je meteen deel III op je e-reader wilt zetten.

Ik heb dit boek gelezen samen met een aantal dames en medewerkers van LSAmsterdam. Op maandagavond bespraken we de delen in de chat van Instagram aan de hand van een aantal vragen.

Meer recensies van Anne