Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Leuk kijkje achter de schermen

AnneHut 18 september 2023
Ik ben gek op het lezen van biografieën van mensen die ik graag volg en Tom Felton is daar zeker een van. Sinds ik Harry Potter voor het eerst zag was Draco mijn favoriete karakter en ik heb het altijd enorm schattig gevonden hoe Tom, ook na het eindigen van de serie, altijd een Potterhead is gebleven. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar dit boek.

Het begint met een enorm lief voorwoord van Emma Watson. Als je net als ik Tom volgt op Instagram dan weet je dat hij en Emma een bijzondere band met elkaar hebben. Dat komt ook erg naar voren in dit bericht die ze over hem schrijft. Vervolgens begint Tom met het vertellen over zijn jeugd (voor de start van zijn acteer carrier) en stelt hij zijn familie voor. Door de manier waarop hij ieder familie lid (en later in het boek alle belangrijke mensen in zijn leven en carrier) een voor een benoemd is ontzettend aandoenlijk. Je merkt echt hoeveel hij geeft om de mensen om hem heen.

Hoewel Tom ons verteld over verschillende belangrijke momenten in zijn carrier, gaat het grootste deel van de het boek over zijn tijd als Hogwards student. De liefde en passie straalt van het papier af en we krijgen een uniek kijkje behind the scenes. Maar hij zet niet alleen een romantisch beeld van die tijd neer, ook zien we de minder leuke kanten. Daarin is hij ook heel eerlijk en het laatste deel van het boek had ik ook niet zien aankomen. Tom komt over als een ontzettend liefdevol persoon, maar er zit ook zeker een Slytherin kant aan hem. Na het lezen van dit boek heb je echt het idee Tom beter te kennen.

Oh en als laatste kan ik natuurlijk de foto’s in het boek niet vergeten te benoemen, wat ontzettend cute zijn die!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van AnneHut

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.