Mijn favoriete deel uit de serie!
King of Envy is het vijfde boek uit de Kings of Sin-serie en tot nu toe absoluut mijn favoriet! Elke MMC in deze serie heeft iets engs en toxisch over zich, maar Vuk spant echt de kroon. Het gevaar straalt van hem af; hij zou met gemak de wereld platbranden om te krijgen wat hij wil. Tegelijkertijd is hij erg loyaal, wat hem ook een gevoelige kant geeft.
Het interessantste aan hem is dat hij niet praat en via gebarentaal communiceert. Niet omdat hij niet kán praten, maar omdat hij ervoor kiest dit niet te doen. Hier raakte ik in het begin wel door in de war; pas ver in het verhaal wordt dit echt uitgelegd.
Ayana daarentegen vond ik vrij 'basic' in vergelijking met de andere FMC’s uit de serie. Dat betekent niet dat ik haar niet leuk vond, ze maakte alleen minder indruk op mij dan de anderen. Het verhaal op zich is waanzinnig spannend, boordevol actie en veel spice. Ook vind ik het ontzettend leuk dat de personages uit andere boeken en zelfs andere series weer terugkomen. Hoe meer boeken je leest, hoe meer je je onderdeel van dit universum voelt.