Leuke nieuwe twist aan een verslavende serie!
Ik vond Twisted Hate het meest intense deel van de Twisted serie tot nu toe. Josh en Jules haten elkaar met een passie, maar voelen zich fysiek wel tot elkaar aangetrokken. Daarom maken ze een deal: enemies with benefits, niets meer en niets minder. Dit gaf het doorlopende concept van de serie een nieuwe twist. In de vorige twee delen kwam de fysieke relatie pas tot stand wanneer de personages hun liefde voor elkaar onder ogen kwamen. In dit deel begon het met de fysieke relatie en mochten er geen emotionele banden ontstaan. De haat tussen Josh en Jules is voelbaar en de passie spat van hun beide af. Zowel in de relatie als daarbuiten.
Wat ook afweek van de vorige delen is dat Josh de meest emotionele van de mannen tot nu toe is. Alex en Rhys waren keihard en ijskoud, maar Josh durft zijn gevoelens wel toe te geven, in elk geval aan hemzelf. Dit zorgde voor hele andere gesprekken en wendingen in het verhaal dan dat we gewend zijn. Door deze kleine twist blijft de serie interessant en ben ik nu al benieuwd hoe de dynamiek in het laatste boek zal zijn.
Ook in dit deel konden we weer genieten van gecompliceerde en zeer gedetailleerde achtergrondverhalen van de karakters. Ze worstelen elk met hun eigen intense problemen en hieruit is goed de reden van hun gedrag te herleiden. Wat ik zo leuk vind aan deze serie is dat het niet alleen om de relatie tussen de hoofdpersonages gaat, maar net zo zeer om hun individueel. En ook deze situaties zijn extreem intens en heftig. Ana Huang heeft een hele fijne schrijfstijl en kan je echt meeslepen. Je voelt de emoties van haar personages door je heen gaan en je makkelijk in hun hoofd verplaatsen. Ook dit deel geef ik 5/5 sterren!