Spicy, sportromances, we kunnen er niet genoeg van krijgen!

AnneHut 20 mei 2025
Spicy sportromances — we kunnen er niet genoeg van krijgen! Ook *The Striker* is weer een schot in de roos. Maar naast de vurige relatie tussen Asher en Scarlett vond ik dit boek ook een stuk emotioneel intenser dan Ana Huang’s andere boeken (die ik tot nu toe gelezen heb). De hoofdpersonages hebben heftige trauma’s die centraal staan in het verhaal, en ze moeten hard werken om deze te overwinnen. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Hierdoor kon ik me makkelijk met hen verbinden en vroeg ik me vaak af wat ik zou doen als ik in hun situatie zat.

Asher en Scarlett zijn allebei sterke persoonlijkheden en hebben veel talent, maar ook hun tekortkomingen worden duidelijk belicht. Het verhaal is meeslepend en door de afwisselende perspectieven van Asher en Scarlett krijg je mooi inzicht in hoe beiden de situaties beleven. Ze hebben complexe relaties met verschillende bijpersonages, die daardoor ook meer driedimensionaal aanvoelen omdat je ze vanuit meerdere invalshoeken leert kennen. Hun relatie ontwikkelt zich snel, maar voelt toch als een slow burn. De spanning wordt goed opgebouwd en van de spicy scenes vliegen de vonken af.

Ook de liefde voor sport — en hoe die je identiteit kan vormen — wordt in dit verhaal mooi benadrukt. Voor Asher is dat voetbal, voor Scarlett is het dansen. Waar sport voor veel mensen niet meer is dan een hobby of uitlaatklep, laat dit boek zien hoe het je ultieme vreugde kan brengen, maar ook intens verdriet.

Meer recensies van AnneHut