Don’t judge a book by it’s cover

een_kast_vol_boeken een_kast_vol_boeken
23 mrt 2023

Raaf is een stoer meisje bij wie alles even anders loopt dan gepland. Ze woont tijdelijk met haar moeder in een stacaravan op camping Het Kleine Heelal. Het lekt in hun appartement. En haar vader heeft “oponthoud” en is onbereikbaar. Ze is geschorst van school en slijt haar dagen op de camping. Daar ontmoet ze Nicolaas. De zoon van de campingbaas. Hij leert haar van alles over het heelal. Verder is hij een groot mysterie. Net als haar vader. Wat is er toch aan de hand?

Een typisch geval van “Don’t judge a book by it’s cover” De sombere voorkant trok mij totaal niet. En dus was ik positief verrast van de inhoud! Een boek dat elke keer nieuwe vragen bij je oproept. Een ontroerend boek vond ik het ook. Over Raaf die graag wil weten wat haar vader en moeder voor haar geheim houden, maar zelf ook een paar geheimen heeft. Een meisje dat wat impulsief is en soms verkeerde keuzes maakt. Net als haar vader. Een moeder die keihard haar best doet om het leven draaiend te houden. De struggles van vriendinnetje Miracle die zo haar best doet om Raaf te helpen en begrijpen, maar waar Raaf nog niet klaar voor is…. Prachtig! Een verdiende plek in de GV100!

Meer recensies van een_kast_vol_boeken