Een prachtig, origineel en verbijsterend goed verhaal over liefde
Poeh. Wat een boek! Ik ben behoorlijk onder de indruk van dit verhaal en van de vertelkracht van auteur Taylor Jenkins Reid. Wat een ongelooflijk goed en fris verhaal over de liefde. Nergens obligaat, nooit sleets en voortdurend boeiend. Echt een topvertelling!
Liefde staat overal centraal en heeft steeds totaal verschillende kleuren: liefde binnen een gezin, tussen zussen, tussen een tante en een nichtje, liefde binnen een vriendengroep, liefde binnen traditionele verhoudingen en liefde tussen seksegenoten. Maar ook: wat liefde doet, hoe liefde pijn doet, dat liefde alles bepaalt en groter is dan logica, ambitie en wat een samenleving acceptabel vindt. En dat verhaal is altijd actueel, mits goed geschreven. En jongens, wat kan deze auteur schrijven! Eerder liet ze al magie zien in het boek over de zeven echtgenoten van Evelyn Hugo, maar om eerlijk te zijn vond ik Atmosphere nog een beetje beter. Ronduit van genoten en dus een warme aanbeveling! Vijf sterren.