Afscheid nemen
Oooh ik had me toen ik begon aan Een ware koning niet gerealiseerd dat dit echt de laatste is. Maar wat een fantastisch einde van een geweldige serie.
Ook dit laatste deel zit weer bomvol fantasie figuren en locaties. Ik vond het verhaal van Aladdin echt een leuke toevoeging. En de legende van king Arthur zit zo kunstig verweven in de laatste paar boeken, ik ben echt heel enthousiast.
Prins Tedros de zoon van Arthur moet 3 opdrachten winnen van de slechterik Japhet. Een strijd op leven of dood, wie krijgt de kroon en wie verliest zijn hoofd?
De plottwist spatten weer van de pagina's, heerlijk humoristisch geschreven en ik heb me geen moment verveeld. Een verhaal met een moraal en het einde was echt zo mooi. Jammer dat ik nu echt afscheid moet nemen van Agatha, Sophie en Tedros.