Nachtvlucht

Ik ben al heel erg lang fan van Suzanne Vermeer want deze boeken hebben de ultieme vakantie vibes formule. Het verhaal is meestal niet te moeilijk en dat is fijn wanneer je ligt te bakken bij het zwembad dan hoeven je hersenen niet al te zwaar werk te leveren. De verhalen spelen zich altijd af in een vakantie land zo ook Nachtvlucht wat zich afspeelt op Kreta, Griekenland.

Ik vond dit een van de betere boeken van Vermeer en heb echt genoten van het zonnige klimaat, de cultuur en cuisine van Griekenland. Zelf ben ik nog nooit in Griekenland geweest maar ik kon de witte huisjes en het blauwe water voor me zien.

De spanning in het verhaal bleef wel erg lang door sudderen en het duurde ook wel lang voordat je echt antwoorden krijgt maar de ontknoping had ik niet zien aankomen. Sommige stukjes voelden een beetje herhalend maar dat vond ik persoonlijk niet heel storend.

Ik weet niet wie deze geschreven heeft aangezien Suzanne Vermeer een pseudoniem is maar deze mag blijven schrijven wat mij betreft.

Meer recensies van AuroraBearheart