Advertentie

Na het lezen van ’Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld’ was ik meteen fan van Becky Albertalli. Toen ik in de boekhandel ‘De voordelen van onbeantwoorde liefde’ zag liggen, twijfelde ik geen moment: “dat boek moest ik ook lezen!”

Op een zonnige zondagochtend begon ik in dit boek… en ik had het dezelfde dag nog uit! Wat heeft Albertalli wederom een geweldig boek geschreven. Molly is veruit één van mijn favoriete personages ooit! Ze is leuk, lief én onhandig tegelijkertijd. En wat heeft ze een geweldige familie met twee moeders, een halfbroer en een tweelingzus. De scènes in huize Peskin-Suso worden zo levendig verteld dat je het gevoel hebt dat je bij de familie thuis bent. Je kunt je helemaal voorstellen hoe het er daar aan toe gaat. Heerlijk om te lezen!

De auteur heeft een prettige en vlotte schrijfstijl, waardoor het verhaal hartstikke fijn leest. De onzekerheden waar Molly mee te kampen heeft, zullen voor vrijwel iedereen voor herkenning zorgen. Wie is er niet verliefd geweest op iemand zonder dat hij/zij zeker wist dat de ander ook op hem/haar was? Net zoals in haar eerste boek geeft Albertalli ook in ‘De voordelen van onbeantwoorde liefde’ dezelfde duidelijke boodschap mee: het gaat niet om de buitenkant, maar om de inhoud. Als je dit jaar maar één boek wil lezen (geen idee waarom, maar stel dat…), lees dan dit boek! Nadat ik het uit had, wilde ik het het liefste meteen weer gaan lezen… ondanks mijn grote nog te lezen-stapel. Dat zegt genoeg, nietwaar?

Reacties op: In één dag uitgelezen

128
De voordelen van onbeantwoorde liefde - Becky Albertalli
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker