Advertentie

Na het lezen van de flaptekst word je nieuwsgierigheid meteen getriggerd. ‘Dert13n’ lijkt alles in zich te hebben om je een aantal spannende en boeiende leesuurtjes te bezorgen. Steve Cavanagh heeft een zeer boeiend onderwerp gekozen, waardoor je direct zin krijgt om te gaan lezen.

Afwisselend lees je het verhaal vanuit advocaat Eddie Flynn en de echte moordenaar. Dat zou voor extra spanning kunnen zorgen, maar bij dit boek zorgt het vooral voor afleiding. Het duurt lang voordat je in het verhaal komt. Het kan voor sommigen zelfs te lang zijn, waardoor je het boek weglegt zonder het uit te lezen. Ik heb ‘Dert13n’ meerdere malen weggelegd om eerst een ander boek te lezen voordat ik er weer verder in ging lezen. Het verhaal pakte me niet en kon me onvoldoende boeien om er als het ware als een razende doorheen te gaan. Met moeite heb ik het uitgelezen.

Ondanks alle enorm positieve recensies die ik over dit boek voorbij heb zien komen, kan ik me daar niet bij aansluiten. Cavanagh heeft nog meer boeken over Ediie Flynn geschreven, maar ik laat die verder aan me voorbij gaan.

Reacties op: Met moeite uitgelezen

603
Dertien - Steve Cavanagh
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker