Advertentie

Moet je bij je eerste kennismaking met Crossan wellicht nog wennen aan haar schrijfstijl (de vrije versvorm), bij elk ander boek leest dat meteen natuurlijk. Dat geldt ook bij haar nieuwste boek. De hoofdstukken zijn relatief kort en worden op spelende wijze neergezet. Daardoor is geen enkel hoofdstuk hetzelfde en dat geeft het verhaal echt wat extra’s. Je bent niet alleen nieuwsgierig naar het verloop van het verhaal, maar ook naar de vorm van elk hoofdstuk.

Net zoals in haar voorgaande boeken laat de auteur wederom een heftig thema aan bod komen. Stukje bij beetje ontdek je wat er allemaal met Allison is gebeurd. Je sluit haar al snel in je hart en je zou haar het liefste willen helpen. Datzelfde geldt voor Marla. Het is mooi om te lezen hoe deze twee mensen hun eigen geheimen hebben en hoe ze toch een soort steun aan elkaar hebben.

Mocht je van het eerdere werk van Crossan genoten hebben, dan is ‘Toffee’ zeker een aanrader om te gaan lezen. Het is mooi, interessant en ontroerend boek.

Reacties op: Aanrader

26
Toffee - Sarah Crossan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99
E-book prijsvergelijker