Haar laatste belofte

Wanneer Billie Reeves door een buurvrouw dood gevonden wordt in haar eigen huis, blijkt ze te zijn vermoord. Het werk dat Billie deed om aan extra geld te komen was niet ongevaarlijk, maar daarnaast lijken ook veel mensen een mogelijk motief te hebben. Gina Harte en haar team worden op deze zaak gezet. Echter blijkt al snel dat er veel roddels en geheimen zijn, maar wat is er nu eigenlijk écht met Billie gebeurd en wie is daar verantwoordelijk voor?

‘Haar laatste belofte’ is het twaalfde deel in de Gina Harte-serie en wat heb ik genoten van deze thriller. Direct vanaf de proloog wist het verhaal me te pakken en merkte ik dat er veel speelde. Iets dat zorgde voor meerdere spannende gebeurtenissen en mogelijke verdachten. Vrijwel iedereen leek iets te verbergen.

Je leest dit verhaal vanuit verschillende personages, waaronder een aantal vrienden van Billie. Hierdoor kreeg ik als lezer een mooi inkijkje in haar leven. Daarnaast lees je ook weer meer over Gina. Zij heeft behoorlijk veel last van overgangsklachten en verdriet rondom Briggs. Door de korte hoofdstukken en toegankelijke schrijfstijl bleef ik aan het boek gekluisterd. Het plot had veel vaart en wist me zeker te boeien, ondanks dat ik de dader op het oog had. Wat mij betreft weer een heerlijke thriller, die me zeker laat uitkijken naar het volgende deel.

Meer recensies van boekenwurmpje_sharon