Een belangrijke geschiedenisles...
Onze recensent Eline meldt: Dit boek sprak mij direct aan, omdat ik naast een Molukse wijk woon. Ik heb me nooit gerealiseerd wat de Molukkers allemaal hebben meegemaakt. Dit boek leert ons wat er allemaal met deze mensen is gebeurd. Het is geschreven vanuit het oogpunt van deze mensen en dat maakt het boek wat mij betreft erg sterk. Ik vind dit een boek dat iedereen in zijn boekenkast hoort te hebben.
'De Molukkers – Een vergeten geschiedenis' is een makkelijk te lezen boek. Het is vlot geschreven en doordat je de gebeurtenissen van de betrokkenen leest, lijkt het alsof het verhaal rechtstreeks aan jou verteld wordt.
Lees de volledige recensie op de website van boekiewoogie.nl: https://boekiewoogie.nl/recensie-coen-verbraak-de-molukkers-een-vergeten-geschiedenis/