Een echte mustread

Boekleven 08 juni 2021
Ik heb zoveel te zeggen over dit verhaal en tegelijkertijd kom ik woorden tekort. Wat weet Stoffels spot on te schrijven over de worstelingen waar Lauren in dit boek mee kampt. Vanaf de eerste bladzijde zit je in het verhaal, wat heeft Stoffels een groot verteltalent. Moeiteloos lees je bladzijde na bladzijde en is iedere onderbreking van buitenaf er één teveel. Je wilt door, weten hoe het verder gaat. Nog liever zou je Lauren helpen, maar het enige dat je kunt doen is je hart vasthouden en verder lezen.

Ga dit boek lezen en wees voorbereid. Op tranen, op het gevoel van machteloosheid en verdriet om de worstelingen van Lauren. Maar weet na het dichtslaan van dit boek ook dat jij een verschil kan maken. Al is het maar door het aanpassen van je taalgebruik en mensen te accepteren zoals ze zijn.

Mijn gehele recensie vind je op boekleven.nl

Meer recensies van Boekleven