Een heerlijk vlot verhaal met humor, liefde, muziek en serieuzere onderwerpen

Boekmiek 26 oktober 2025
Het is herfst dat kun je niet hebben gemist en dan is een titel ‘Herfstmelodie’ het boek om nu te gaan lezen. Het is een heerlijk vlot verhaal, met humor en een soort van enemy tot lovers trope waarin muziek een belangrijke rol speelt. En waar ook nog wel een serieuzer thema heel mooi in is verwerkt.

Chantal heeft een heerlijke vlotte schrijfstijl. De personages weet ze zo te beschrijven dat ik het gevoel heb dat ik ze ken. Ik voelde mij onderdeel van het verhaal en vind de link naar muziek erg leuk en toepasselijk. Wat ik knap vind is hoe ze een bijzonder en serieus thema erin heeft weten te verwerken.

In ‘Herfstmelodie’ lees je mee met Willow zij is DJ in een club die ze samen met drie vrienden runt. Door een ongelukkige actie krijgt zij een blessure aan haar arm en dat juist wanneer een groots feest voor club Wave op de planning staat namelijk ‘Hersftbeats’. Hoe zorgt ze ervoor dat ze toch kan draaien bij het feest. Helaas voor haar zal ze echt hulp nodig hebben en de hulp die zich aanbiedt is nou net diegene door wie ze nu niet kan draaien. Maar wil zij wel hulp van deze zeer knappe Rafael? En waarom helpt hij haar? Kan ze hem vertrouwen?

Echt genoten tijdens het lezen van dit boek. Wat mij betreft een aanrader voor dit herfstachtige weer.

Meer recensies van Boekmiek

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.