Een echte pageturner met verrassend plot
Dit was mijn eerste Freida die ik heb gelezen. Je ziet haar boeken heel veel voorbij komen en dat maakt mij nieuwsgierig.
De schrijfstijl is echt heel toegankelijk en vlot. Er zit humor in en zelfs wel verrassend hoe Freida dat even tussendoor verwerkt. Het hoofdpersonage Debbie is compleet anders dan de gemiddelde moeder en toch ook weer niet. En zij maakt wel het verhaal. De andere personages was ik zelf wat minder van onder indruk. Het is wel een echte pageturner in het kader van je hebt hem eigenlijk zo uit door korte hoofdstukken en je nieuwsgierigheid naar het einde.
Bij Lieve Debbie denk je natuurlijk aan een column in een tijdschrift, krant of website. En ja de hoofdpersoon Debbie doet dat inderdaad voor de plaatselijke krant. Al is haar invulling van het beantwoorden van de vragen niet gemiddeld. Debbie leeft een rustig leven met haar man en puberdochters. En toch gebeuren er vreemde dingen en zijn er geheimen die geheim moeten blijven. Maar lukt dat ook?
Het is echt een heel ander soort thriller dan die ik normaal lees. Niet helemaal enthousiast, maar dat zou bij een tweede boek helemaal anders kunnen worden heb ik begrepen. Wordt vervolgd.