Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Het luisterboek is ingesproken door de auteur zelf en dat vind ik persoonlijk een meerwaarde.

Booksanddreamz 18 september 2023
Tirza organiseert een kerstdiner voor de hele familie. Ze gaat pas op het laatste moment inkopen doen, zowel voor het eten als voor de cadeautjes. Dat loopt natuurlijk in het honderd. Gelukkig mag ze rekenen op onverwachte hulp.

‘Een zalig zooitje’ is een kort verhaal dat zich afspeelt met kerst. De cover is heel feestelijk en spreekt me heel erg aan.
Het luisterboek is ingesproken door de auteur zelf en dat vind ik persoonlijk een meerwaarde. Op deze manier is de intonatie en de toon een perfecte weergave van wat de auteur bedoelt. De sfeer in dit verhaal komt daardoor perfect tot zijn recht.
Aan het begin en het einde van het verhaal zit er ook een stukje muziek verweven, wat heel erg leuk is. Ik ben zeer aangenaam verrast door dit totaalplaatje.
Rating: 4.5*

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Booksanddreamz

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.