Met deze bundel is bewezen dat ook kortverhalen erg straf kunnen zijn.
De tweede spannende verhalenbundel van uitgeverij Books & Butterflies kreeg de naam “Onze donkerste geheimen”. Traditiegetrouw vind je in zo een bundel vijf verhalen terug van vijf verschillende auteurs.
Zeg het met bloedkoraal – Annette Akkerman: Een vrouw vindt in het colbertjasje van haar echtgenoot een visitekaartje met een vrouwennaam en een telefoonnummer erop.
Duivels – Sophia Jager: In het chirolokaal wordt een griezelavond georganiseerd, maar het griezelgehalte ligt hoger dan verwacht.
De laatste dans – Sandra J. Paul: Melinda en Michael voeren samen een emotionele dans uit.
Happy Halloween – Emily Ringeling: Twee vriendinnen houden een griezelfilmavond op Halloween. Spannender dan dit zal het nooit worden.
Zorro in mijn taxi – Monica Vanleke: Een nachtelijke taxirit naar Rotterdam verloopt erg bizar.
Elke van deze vijf kortverhalen zijn op een andere manier spannend. De rode draad in deze bundel zijn de geheimen die het daglicht niet mogen zien. Deze tweede spannende bundel is anders dan het eerder verschenen “Alleen in het donker”. Ik zou de huidige verhalen eerder als luguber omschrijven. De verhalen verlopen steeds anders dan ik had verwacht, dus ze zijn echt verrassend. Met deze bundel is bewezen dat ook kortverhalen erg straf kunnen zijn.