Een boek met zo onwijs veel lagen

booksandmagic 28 mei 2025
Soms kom je een boek tegen dat voelt alsof het zachtjes je hand pakt en je langzaam meeneemt een andere wereld in. Dit boek doet dit dus. Er zit zo’n bijzondere magie in dit verhaal, het is geen luide of opzichtige magie, maar juist een stille, gelaagde betovering die onder je huid kruipt zonder dat je het direct doorhebt. Voor je het weet zit je al op de helft van het boek?

Wat me zo raakte, is hoe het boek uit zó veel lagen bestaat. Elk persoon uit het boek heeft een eigen verhaal en eigen emoties. En hoe deze verhalen bij elkaar komen is echt heel bijzonder. Je moet soms even geduld hebben, maar juist daardoor komt het allemaal des te harder binnen.

Ik kon volledig verdwijnen in dit boek, en dat is voor mij de pure magie van boeken als dat lukt.

Dit boek is een boek die denk ik nog wel heel erg lang in mijn hoofd gaat spoken, juist omdat het me zo geraakt heeft op verschillende lagen.

Dit boek krijg van mij een overduidelijke 5 . Uitgeverij Fontein onwijs bedankt voor deze kans en dat ik volledig mocht verdwalen in dit boek

Meer recensies van booksandmagic