Meelevende romance

booksandmagic 13 juli 2025
Recensie - Swept away geschreven door Beth O’Leary

In swept away lezen we over Zeke en Lexi, beide overtuigd dat ze vannacht op een woonboot zullen slapen. Zeke omdat hij de boot terug gekocht heeft, en Lexi omdat een vriendin het heeft aangeboden om daar te logeren.
Maar wat als ze dit niet van elkaar weten? En dat het dus eigenlijk dubbel “geboekt” is.
Dan wordt je wakker na een one night stand, geïrriteerd omdat de ander niet van de boot af wilt.
En of het nog niet erger kon worden, wordt je ook nog wakker op open zee! Kan dit ooit goed gaan?

“Voelde je je veilig? Zeg alsjeblieft dat je je niet onveilig voelde vandaag.” < zie je dit mannen, zo zorg je voor een vrouw, vraag of ze zich veilig voelt

Het boek is toegankelijk geschreven waardoor je er lekker doorheen gaat, en echt door wilt lezen en wilt weten wat er verder gaat gebeuren.

Ik vind het mooi dat beide personages zich bloot geven in dit verhaal, en delen dus ook de moeilijke dingen van hun leven met elkaar. Dit is zo kwetsbaar en krachtig tegelijkertijd.

De band die ze samen opbouwen naar pure liefde; is mooi om te volgen. Ze kennen elkaar ongeveer een week, maar door alles wat ze hebben meegemaakt zijn ze zo dichtbij elkaar gekomen waardoor het voelt alsof ze elkaar al veel langer kennen.

“Ik hou van je. Waag het niet om zelfs maar aan doodgaan te denken.” < mijn god, ik wordt gewoon emotioneel van deze 2

Maar dit was het, dit was het voor ons. Einde verhaal < ik huil niet, je huilt zelf

Maar is dit wel echt het einde? Dat is de vraag…

Dit verhaal was zo romantisch maar ook zo emotioneel, ik zou dit boek echt aanraden!

Uitgeverij de fontein onwijs bedankt voor deze kans

Meer recensies van booksandmagic

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.