Alleen nog maar meer respect voor jou lieve Fred

booksandmagic 08 september 2025
Wauw wat een onwijs kwetsbaar maar tegelijkertijd krachtig boek! Fred verteld heel erg open over zijn leven, en ik schrik er echt van waar hij allemaal doorheen heeft moeten gaan. Zijn vrienden en de mensen om hem heen zijn er gelukkig heel het boek door er voor hem. Dat zijn echte vrienden, in goede en slechte tijden. Ik vind het zo dapper dat Fred dit boek geschreven heeft en zich op deze manier uitspreekt. Ik denk dat ik Fred hierdoor alleen nog maar leuker ga vinden en nog meer ben gaan waarderen . Fred je bent zo een krachtig mens, juist omdat je helemaal jezelf bent. Dankjewel dat jij ons mee hebt genomen in jou hoofd, en dat we je op deze manier nog beter hebben mogen leren kennen. Dankjewel voor de tranen die gevloeid zijn dankzij je boek, en dankjewel dat je jezelf op het einde wel bedankt. Je verdiend de wereld lieve Fred

Meer recensies van booksandmagic