Recensie Verbroken

booksandmagic 17 juni 2025
Recensie – Verbroken door Jennifer Jay

Net als in het eerste deel gebruikt Jennifer Jay ook in dit vervolg de Finse scheldwoorden, en ik vind het geweldig dat ze deze niet heeft aangepast, maar gewoon zo heeft gelaten. Het geeft het verhaal een authentieke sfeer.

Een van mijn favoriete momenten is de zin: “Je verdient alleen het allerbeste, Nora.” Zo schattig en oprecht!

Wat een verdrietig aspect is het dat Lisa uit pure jaloezie probeert zowel Nora als Levi kapot te maken. De regel “Je zal haar hart breken man, en dat van jezelf” is echt pijnlijk om te lezen; je gunt ze zo de liefde, maar wordt tegengehouden door één jaloerse vrouw met verkeerde intenties.

Zonder te veel te verklappen, neemt Nora in dit boek een andere rol aan. Dit is heel interessant om te volgen, vooral omdat ze er plezier in lijkt te hebben ondanks haar pijn.

Rick en Kai proberen Nora te beschermen en er echt voor haar te zijn, nu Levi dat niet kan. Dit zorgt voor een nieuwe dynamiek in het verhaal.

En dat einde…! Ik hoop echt dat, zodra Nora de waarheid hoort, ze terug bij Levi wil komen.

Al met al is dit deel ook echt een aanrader om te lezen!

Meer recensies van booksandmagic