Verenigd
“Ik heb je niet uit vrije wil verlaten, Nora. Ik werd gedwongen” < hartbrekend!
Nora en Levi gaan een weekend weg om even alles los te kunnen laten en nader tot elkaar te komen. Ik heb het gevoel dat Nora zich wel weer veilig voelt bij Levi. Die veiligheid komt naar voren door 1 zin terwijl hij haar sust “rustig maar schatje. Je bent bij mijn. Hier ben je veilig”
Ik vind het mooi dat Nora in dit boek zowel haar onderdanige als dominante kant laat zien, en Hanna wilt laten zien dat het allemaal niet zo heftig en eng hoeft te zijn een dom/sub relatie.
Jeetje hoofdstuk 19 wordt opeens heel erg spannend, wat gaat hier gebeuren en komt dit nog goed?
Het wordt nog erger Nora maakt een vreselijke periode door, met dingen die alleen maar traumatisch kunnen zijn voor een vrouw. Ik hoop dat Levi snel doorheeft wat er is en haar komt helpen.
Omgg het eindigt gelukkig goed, veilig en liefdevol . “Voor eeuwig en altijd”
Lieve Jennifer, wat heb je dit goed geschreven! Je wordt continu meegenomen in het verhaal, en je leeft echt mee met Nora en Levi . Dankjewel dat ik deze triologie heb mogen lezen, Nora en Levi zitten toch wel een beetje in mijn hart .
Omgg het eindigt gelukkig goed, veilig en liefdevol . “Voor eeuwig en altijd”