Weer een knaller!
OH MY, wat had ik veel zin in dit boek! Vorig jaar was deze al beschikbaar als ebook, maar vorige maand is hij ook als paperback verschenen. Maar goed ook, dit verhaal mag gewoon niet ontbreken als fysiek exemplaar in mijn kast. Het was er weer eentje voor ehh.. juist, in de boeken!
Het boek start met een proloog van Anoniem en daarna begint het eerste hoofdstuk van Claire, de hoofdpersoon, met de zin: “Ik weet niet wanneer ik mijn man begon te haten.” Dat zet wel lekker de toon. Er is geen lange intro, de reis van de drie stellen begint al snel. De meeste hoofdstukken zijn geschreven vanuit Claire en een aantal lees je vanuit de pov van “anoniem”. Wie is anoniem? Is het degene die ervoor zorgt dat ze één voor één verdwijnen? Is dit een persoon uit de groep of niet? Zoveel vragen, zoveel nieuwsgierigheid. Ik moest het weten!! Dat zorgt ervoor dat je elke avond weer zegt: nog één hoofdstuk..
De schrijfstijl is precies wat we gewend zijn van McFadden. Vlot, straight to the point (althans, to the points die zij aan ons bekend wil maken) en goed te begrijpen. Freida rekt het allemaal niet onnodig uit en gebruikt precies het aantal pagina's dat ze nodig heeft om het verhaal interessant en spannend te houden. Dit boek telt 235 pagina's en dat was ook precies goed! Leuke, goed uitgewerkte personages met allemaal een uniek karakter en een spannend beschreven omgeving die uitstekend past bij het verhaal.
Ik had wel een mogelijk plot bedacht.. en naar het einde toe dacht ik: jaaaaaa, McFadden. Ik heb je! Ik zag hem helemaal aankomen. Supertrots was ik 😂, tot ik bij het volgende hoofdstuk kwam. Oh shit…
@lsuitgeverij / @lsthrillers heel erg bedankt voor dit recensie-exemplaar. Ik ben er trots op dat ik dit jaar McFan mag zijn! 🥰