Deze serie verdient meer aandacht
Eerder dit jaar las ik het eerste deel van de serie American Royals en dat boek is mij zo goed bevallen dat ik al snel begon aan deel twee. Als ik een serie zo snel achter elkaar lees, vind ik hem echt heel leuk dus dat zegt wel wat haha. Om geen spoilers te geven over het eerste deel zal ik in deze recensie iets minder ingaan op de inhoud dus ik verwijs je ook graag door naar mijn eerdere recensie op Hebban en mijn bookstagram.
Wat ik eerder al riep en na het lezen van dit boek nog steeds vind: deze serie verdient absoluut meer aandacht. Ga het lezen en overtuig Uitgeverij de Fontein ervan dat het absoluut noodzakelijk is dat deel drie en vier ook vertaald worden!
Het verhaal leest ontzettend lekker weg en inmiddels heb ik ook helemaal in mijn hoofd hoe de personages eruit moeten zien, hoe ze praten en hoe hun lichaamstaal is. Zó erg zit ik erin en het is echt “the Crown meets Gossip Girl”. Natuurlijk zorgt vooral de schrijfstijl van McGee ervoor dat ik er zo een beeldend idee bij heb. Je ziet elk personage ook groeien, elk op hun eigen manier. De karakters zijn zo verschillend van elkaar, heel uniek en goed omschreven dat ik van allemaal een beetje ben gaan houden. Zelfs van de vervelende personages, gewoon omdat ze zo goed worden neergezet.
Ik wil zo graag weten hoe het verder gaat met Beatrice, Samantha en de rest dat ik eraan zit te denken de volgende delen in het Engels te lezen. Helaas staan ze niet op Kobo Plus en ik twijfel nog of het echt iets voor mij is om in het Engels te lezen. Ik ken de taal goed hoor, maar het leest toch minder ontspannen. Wat nu als ik het ebook koop en ik denk na drie hoofdstukken dit wordt hem niet? Aan de andere kant ken ik de personages nu al goed dus zal het makkelijker zijn erin te komen. Ik denk nog even verder!