Bryan las: Miranda Vos-Damen - Liefde heeft geen kleur

Bryan van De Koukleumpjes Bryan van De Koukleumpjes
27 mrt 2021

Deze recensie is eerder verschenen op Koukleum.nl

De naam Miranda Vos-Damen zei mij eigenlijk niks, terwijl ze toch best al veel boeken geschreven heeft. Maar daar kwam nu verandering in, nadat ze contact met ons opnam. Ik vind het altijd erg leuk om, voor mij, nieuwe auteurs te leren kennen en ik geef deze dan ook altijd graag een kans.

De hoofdstukken heeft ze erg kort gehouden en ze wisselt regelmatig van perspectief. Dit is iets wat bij sommige auteurs er wel eens bij in schiet, maar bij dit verhaal absoluut niet. Ook heeft het verhaal fijne korte zinnen. Het verhaal heeft een goede flow, maar de personages hadden, naar mijn idee, meer uitgewerkt kunnen worden. Ik denk dat het verhaal dan een stuk krachtiger was geworden. ‘Liefde heeft geen kleur’ is het eerste deel in deze serie. Wat mij opviel was dat de boeken in deze serie erg snel achter elkaar verschenen zijn. Persoonlijk zou ik er dan voor gekozen hebben om één boek te schrijven en hierin de personages een stuk dieper uit te werken.

De boodschap die Miranda met dit boek mee wil geven is duidelijk… Donkere en blanken mensen zijn hetzelfde. En dit geeft aan dat het een verhaal van alle tijd is. Ben je opzoek naar een spannend, makkelijk te lezen, en niet al te lang verhaal. Dan kon dit boek wel eens het perfecte boek voor jou zijn.

Meer recensies van Bryan van De Koukleumpjes