Een terechte winnaar van de Cozy & Crime schrijfwedstrijd 2023!

Bookstagram Charisaa Bookstagram Charisaa
20 mrt 2023

Hartje herfst is de winnaar van de Cozy & Crime wedstrijd 2023!
Waar we Lizzy als eigenaresse van een klein, pittoresk boekenwinkeltje genaamd Lectori Salutem volgen die te maken krijgt met een onaangename verrassing als naast haar een grote boekwinkelketen een filiaal opent. De filiaalmanager Bram blijkt ook nog eens behoorlijk arrogant te zijn. Maar door het jaarlijkse festival (de Herfstfair) is een samenwerking noodzakelijk. De herfstcomité heeft namelijk besloten dat er een boekenruilbeurs wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor het plaatselijke verzorgingstehuis. Een doel waar ze haar hart in kan vinden, maar dat het op deze manier moet middels een samenwerking met Bram daar baalt ze enorm van. Ook Bram lijkt ervan te balen, want elke keer als ze samen iets aan het regelen zijn vertrekt hij met de noorderzon. Weet Lizzy te achterhalen wat hij te verbergen heeft?

Een terechte winnaar van een schrijfwedstrijd als deze fijne novelle een debuut betreft! Ondanks de kleine hoeveelheid bladzijdes ziet er voldoende diepgang in het verhaal dat mede mogelijk wordt gemaakt door de beeldende schrijfstijl van Schenk. Vanaf de eerste bladzijde wordt je interesse gewerkt, wat het een feelgood met humor, karakter en romantiek maakt!

Meer recensies van Bookstagram Charisaa