Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Charles Auteur

We leven in een prachtig heelal. Van het begin van de geschiedenis van ons universum tot het (waarschijnlijke) eind: van de Big Bang, de eerste seconden en de eerste miljarden jaren tot aan nu toe. Het ontstaan van ons zonnenstelsel en onze planeet, het ontstaan van het leven en de rol van evolutie en de geboorte van de mens, het ontstaan van cultuur en wetenschap en de manier waarop die de mensheid vormt.

Het leven heeft een lange reis achte de rug voordat wij hier zitten en deze tekst lezen. Die lange reis is onze Big History, de reis is prachtig geweest, Bill Bryson beschrijft hem boeiend en beeldend, vlot en toegankelijk.
Als inleiding tot mogelijke verdere ontdekkingstochten, als overzicht over de totale geschiedenis van ons universum, als achtergrondkennis voor de koektocht naar wie wij zijn en wat onze plek in dit heelal is: dit moet je hebben gelezen.

Reacties op: Van de eerste tot de laatste pagina genoten!

159
Een kleine geschiedenis van bijna alles - Bill Bryson
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken