Door de onverwachte plottwists aan het einde toch 4 sterren

Cora Cora
16 mrt 2023

Fallon (14-16) is een opkomende actrice in LA tot ze verminkt raakt in een woningbrand. Door littekens in haar gezicht en op de rest van haar lichaam is haar acteercarriere direct over. Na 2 jaar besluit ze naar New York te gaan om haar geluk te beproeven op Broadway want ze mist het acteren. Haar vader vindt het echter 2e rangs plannen en kraakt het idee af. Op dat moment neemt Ben het voor haar op die al die tijdje mee heeft zitten luisteren. Hij doet zich voor als haar vriendje. Ze blijken zich erg tot elkaar aangetrokken te voelen, maar omdat ze nog zo jong zijn (18 jaar), Fallons plannen om niet voor haar 23e een vaste relatie aan te gaan en haar verhuisplannen spreken ze af om 5 jaar lang elke 9e november af te spreken zodat het geen nare dag voor Fallon meer is maar een leuke dag om naar uit te kijken.

Je leest het boek zowel vanuit Fallon als Ben en eigenlijk lees je ook alleen maar elke keer over de jaarlijkse 9 november, niet over de tussenliggende periodes. Het boek kabbelt wel een beetje voort vind ik als een soort alternatieve roman waarbij het lang duurt voor ze bij elkaar komen. Tot het einde dan, dan volgen er diverse plottwists die ik niet aan had zien komen die het boek dan toch de extra ster waard maakt. Dus daarom toch de vier sterren :)

Meer recensies van Cora