Een tweede kans.. of toch niet?
De overheid heeft besloten om ze een tweede kans te geven…
Maar wat zou jij doen als jij de nieuwe naam en adresgegevens in handen krijgt van de persoon die jouw dierbare om het leven heeft gebracht?
Dit was mijn eerste boek van M.J. Arlidge en wat mij betreft een aanrader! Je leest het verhaal vanuit meerdere perspectieven: de reclassering, politie, nabestaanden en de daders waardoor het spannend blijft en je door wil blijven lezen.
Omdat je het verhaal vanuit meerdere kanten meekrijgt kun je je ook in alle rollen verplaatsen/inleven. Je leest over de frustraties van de reclasseringsmedewerkers en politie, de woede van de nabestaanden en de angst/onmacht/jeugdtrauma’s van de (voormalig)daders.
Een pluspunt vind ik ook dat het tot het einde spannend blijft wie nou de gegevens doorspeelt aan de nabestaanden.