Tip voor moeders met jonge kinderen die veel ballen hoog moeten houden!
Ik heb dit boek geluisterd via de bibliotheek tijdens mijn lunchwandelingen op thuiswerkdagen. Fijn om in stukjes te luisteren en over na te denken.
Veel praktische tips en challenges en verschillende voorbeelden van vrouwen die het dus heel goed afgaat lukt om een drukke baan en gezin met (veel) jonge kinderen te combineren. Je hoort haar vragen ‘hoe dan?!’ en die vragen stelt ze die moeders dan ook. En dan leggen ze uit hoe zij dit goed kunnen combineren, bij werk wonen (hotel runnen) of heel flexibel kunnen werken (vanuit huis / avonden) maar vooral ook: plezier hebben in hun werk waardoor werk niet als werk voelt. Hoe belangrijk het is om een baan te vinden waar je blij van wordt en wat je energie geeft om daarnaast ook nog leuke dingen met je kinderen te doen.
Fijn om verhalen te horen van moeders die meer werken dan de gemiddelde moeder en waarbij het ook gewoon prima met de kinderen gaat. En dat je je echt niet schuldig hoeft te voelen wanneer je dan wat meer werkt dan de gemiddelde Nederlandse moeder.
Fijn boek voor jonge moeders die veel ballen hoog moeten houden en die zich wat schuldig voelen naar hun kinderen toe.