Wat een fantastisch boek!

Daan Fousert Daan Fousert
1 mrt 2022

Terecht dat dit boek gewonnen heeft dit jaar. De schrijfstijl van Anya is zo meenemend. Ze neemt als het ware je hand en leidt je door een spannend en intens avontuur. Je voelt de spanning en de emoties. Ik lees veel thrillers. Sowieso lees ik veel, dus naast thrillers ook andere boeken. Dit boek greep me aan en ik vergat te reproduceren wat er gebeurt en hoe het afloopt.. Als collega auteur heb ik die gewoonte. Je wilt als het ware de schrijver voor zijn. Bij dit boek van Anya had ik dat niet. Ik las, las, las en bleef gretig doorlezen. Top Anya en dank voor dit fenomenale boek. Dank ook voor de historische inzichten die je biedt. Heel duidelijk zonder irritatie. Niet belerend maar uitnodigend ook eens in die geschiedenis te duiken. Dus dank ook voor je literatuurlijst die daartoe tot steun is. Je hebt het jezelf niet makkelijk gemaakt en dat dwingt grote bewondering af. Je hebt er een fan bij en ik ga zeker ook wat andere boeken van je lezen met de hoop op hetzelfde effect.
Voor mijn collega lezers: wil je een literair hoogstaande thriller lezen? Dan is dit het boek dat je zoekt! Top!

Meer recensies van Daan Fousert