Fijn voor tussendoor!

Deveney 24 februari 2026
Achter deze nietszeggende cover en titel gaat een satirisch verhaal schuil. Denise Kluns is humoristisch geschreven, op sommige punten herkenbaar en kort maar krachtig.

Het verhaal gaat direct van start en dat voelde voor mij soms als een stortvloed. Er komen veel gebeurtenissen aan bod en verschillende personen worden beschouwd zonder dat zij een prominente rol in het verhaal aannemen. Ik moest dus scherp zijn, en blijven. Voor mij was het geen boek dat ik na een werkdag even oppakte, maar erbij pakte op een rustige weekenddag.

Ik snap de vaart ook wel. De auteur vaart voort op de snelle opbouw van het verhaal (en houdt dit vast). Daarnaast zijn er niet veel bladzijden om dit verhaal in te gieten.

Dit is een fijn verhaal om te lezen tussen de dikkere boeken door. En misschien is daar ook alles mee gezegd.

*ik heb dit boek als recensie-exemplaar ontvangen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

Meer recensies van Deveney