Bloedstollend!

Deveney 22 februari 2026
Het merendeel van de tijd zat mijn hart in mijn keel. Dit werd veroorzaakt door angst, want dit boek is bloedstollend. Ik moet er nog een beetje van bijkomen.. Maar man, wat vond ik dit boek goed.

Hoe vermoord je een man in tien dates is geweldig door de gebalanceerde combinatie van romance, paniek en humor. Daarnaast heeft de auteur een scherpe maar luchtige schrijfstijl. Hierdoor lees je het ene hoofdstuk uit met een lach en het andere hoofdstuk vol vrees.

De setting van het verhaal vind ik leuk gevonden. In principe is het daten in een club niet eng, maar de auteur heeft er een heel andere draai aangegeven. Ik ben een beelddenker, waardoor de bloederige scènes flink binnenkwamen.

Als ik dan toch een minpunt moet noemen, dan zijn het voor mij de talloze feitjes over acteurs en films. Ze zeiden mij niet altijd iets, waardoor het voor mij niet van toegevoegde waarde was. Daarentegen zal een filmliefhebber zijn/haar hart op kunnen halen.

Dit boek is romantisch, spannend, grappig en ontzettend origineel. Ik heb er een favoriet genre bij: slashers!

Een tip: lees dit boek niet ‘s nachts. Ik spreek uit ervaring..

*dit boek ontving ik als recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

Meer recensies van Deveney