De Geheimen van Winterhuis Hotel

Dimphy1313 Dimphy1313
14 mrt 2023

Een erg leuk boek zeker een aanrader!

Dit is het tweede deel in de serie van Winterhuis Hotel. In het boek gaat Elisabeth voor de tweede keer naar Winterhuis Hotel in de kerstvakantie. Nu blijft ze ook wonen in Winterhuis Hotel en gaat ze niet meer terug naar haar Oom en Tante.

Winterhuis is een geweldig hotel, met een snoepkeuken, bioscoop, skibaan en een bibliotheek met duizenden boeken. Het hotel heeft ook een duister verleden, met raadsels en geheimen. Er gebeuren vreemde dingen er worden sloten opengebroken midden in de nacht, personeelsleden aangevallen. Wie is er op zoek naar de geheime gangen onder winterhuis hotel? Waarom en wat zou daar te vinden zijn?

Het boek is zeker aan te raden. Het boek bevat mooie illustraties, dit vind ik een leuke toevoeging. In het begin van het boek word er regelmatig terug geblikt op wat er in deel één is gebeurd. Het tweede deel vond ik zelf iets minder spannend dan deel één. Drie kwart van het boek was er vooral een zoektocht gaande. Die na mijn mening wel wat korter had gemogen, waardoor de spanning in het boek later op gang kwam. Verder een fijne schrijfstijl je wil wel echt verder lezen.

Algemene beoordeling: 4 sterren

Meer recensies van Dimphy1313