Advertentie

Mocht het boek „Berouw” van Sofie Sarenbrant vooruitlezen van uitgeverij Luitingh-Sijthof.
Een Thriller wat zich afspeelt in Zweden. We maken kennis met Cornelia en haar vriendin Josefin, Cornelia ligt in scheiding met haar man die haar niet goed behandeld en geweld aan doet.
Ze heeft gelukkig een goede band met haar vriendin die een zoontje heeft die op de zelfde school zit als heer zesjarig dochtertje. Omdat Cornelia nog wacht op een eigen huis slaapt Hans haar ex nog in het zelfde huis in de logeerkamer. Als ze in bed ligt hoort ze iemand lopen ze houd zich slapende om de confrontatie met Hans te vermijden, meestal is hij dronken en dan agressief.
s’Morgens wordt ze gewekt door het harde geluid van de wekker van de telefoon van Hans, ze wil niet naar de logeerkamer en laat het bellen. Astrid verteld heer dat er iemand in haar kamer was geweest die over haar wang had geaaid, en dat was niet papa, dan loopt haar dochtertje naar de logeerkamer en doet een verschrikkelijke ontdekking, Hans is omgebracht met een keukenmes. Ze belt haar vriendin die op haar beurt haar zus Emma op belt die bij de recherche werkt. Ondertussen is er een bezichtiging van het huis van hans en Cornelia gepland. De ex vriend Hugo van Emma, is daar ook aanwezig en kraakt het huis alleen maar af zo dat andere kijkers het huis niet zo aantrekkelijke meer vinden, waarom doet hij dat? De personen in het boek hebben meer met elkaar te maken als op het eerst gezicht lijkt. Een tot het eind spannend boek. Heb er erg van genoten en geef het boek 4 sterren, spanning en ontspanning. zeker een aanrader voor de gene die van thriller houden, een boek wat je regelmatig op het verkeerde been zet.

Reacties op: Berouw

9
Berouw - Sofie Sarenbrant
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners