Onderbroekenlol ;-)
Draak en Koen zijn vrienden. Draak heeft een probleem. Hij spuugt wel vuur, alleen niet uit zijn mond, maar uit zijn kont….
Het is omgekeerd.
Dan bedenkt Koen een plan: ze moeten alles omdraaien! Ze ontdekken de tafel en lopen achteruit. Alles doen ze andersom in de hoop dat het Draak helpt om het vuur uit zijn mond te gaan spugen.
Zou het werken?
Een boek dat ongetwijfeld een succes zal zijn bij de kinderen! Een staaltje ‘onderbroekenlol’.
Het stuk waar ze alles achteruit doen, vond ik erg goed gevonden, taal-technisch gezien. De rest van het boek vond ik zelf een beetje flauw, maar ik denk dat de kinderen op school er zeker de humor van inzien!
De afbeeldingen zijn kleurrijk en vooral de toevoeging van de 2 kleine vogeltjes vond ik echt grappig.
Het is omgekeerd.
Zou het werken?