Landhuis vol geheimen
Noor en Wisse klimmen stiekem op het dak van een onbewoond landhuis en ontdekken dat er nieuwe mensen komen wonen: een oude vrouw en een vreemde jongen met een jagershoedje. Ze raken bevriend met Béla ondanks hun twijfels over hem en worden meegesleurd in zijn familiegeschiedenis die nogal ingewikkeld is. Ze ontraffelen geheimen en helpen hem om zijn tantes te ontlopen. Een spannend avontuur, maar ook vol humor.
Ik had hoge verwachtingen van dit boek na alle jubelende reviews en ik denk dat hij daardoor een beetje tegenviel… Ik vond hem leuk, maar niet zo geweldig als een aantal andere reviews die ik las. Wel 4 sterren, maar toch, een beetje minder dan ik had gehoopt.
De tekeningen vind ik echt wel heel leuk en het verhaal is denk ik ook heel leuk om voor te lezen in de klas.