In de hoek!

Tijdens de zomerborrel van Gottmer werd ik gewezen op dit pareltje. Die moest ik dus direct hebben voor school! Ik vond dit zo’n heerlijk boek!

Het gaat over een jongetje die in de hoek moet staan, omdat hij iets stouts heeft gedaan. Allerlei dieren willen graag erbij in de hoek. Sommige hebben al iets stouts gedaan, sommige gaan er iets stouts voor doen. Totdat de hoek vol is. Dan verdwijnen de dieren ineens één voor één. Hoe kan dat nou?

Wat een leuk prentenboek is dit! Die gezichtsuitdrukkingen en het jongetje en de dieren, echt geweldig! Een heerlijk boek ook voor Close Reading in de onderbouw! Ik ben echt fan!
En een mooi thema ook, over iets stouts doen en dan sorry zeggen. Heel bruikbaar in de klas.

Meer recensies van een_kast_vol_boeken