Magisch moordmysterie
Het vierde deel in deze serie en een enorme dikkerd. 640 pagina’s vol magisch leesplezier en een lekkere berg mysterie en roddelpraat deze keer!
Ontdekt Morrigan nu eindelijk wie ze is? Als ze wordt uitgenodigd in het prestigieuze zilverdistrict om een bruiloft bij te wonen, ontrafelt ze langzamerhand stukjes van haar eigen geschiedenis. Maar als er vervolgens een moord wordt gepleegd, ontrafelt ze veel meer dan alleen dat. En of dat zonder gevaren is?
Ondertussen volgt ze ook de lessen bij Ezra Windbuil en leert ze steeds beter om haar gave in te zetten. Ook dat gaat met vallen en opstaan. Gelukkig heeft ze altijd haar vrienden en haar familie in het hotel waar ze op kan terugvallen.
Wat een fantastisch verhaal is dit ook weer! En ondanks dat het een dikke pil is, leest het heel fijn en snel weg. Je zit gewoon continu op het puntje van je stoel en wilt alleen maar verder lezen. De wereld is zo magisch en vol avonturen en gevaren.
Morrigan is af en toe heerlijk opstandig, zoals pubers zijn.
De verhaallijn in het Zilverdistrict leest als een seizoen van Bridgerton :D Inclusief de geheimzinnige Lady Whistledown. Maar ook het hele roddelcircuit en de bedekte haat-en-nijd binnen de hogere klasse. Heerlijk! Wat mij betreft nog een heleboel delen in deze serie! Kom maar door!
Morrigan is af en toe heerlijk opstandig, zoals pubers zijn.