feelgood die je hart laat glimlachen!

elineassez elineassez
3 apr 2026

Wat een heerlijk, sprankelend verhaal. 💖
We volgen Jessie, een redacteur die perfect weet hoe ze andermans verhalen moet laten schitteren, maar zelf een beetje vastloopt. Tot ze moet samenwerken met haar buren, het ogenschijnlijk perfecte influencerkoppel Lisa en Bram. En ja hoor, één moment, een beetje ongemakkelijk, een beetje veelzeggend, en plots staat Jessie zelf vol in de spotlight. Inclusief mediastorm.

Wat ik zo leuk vond, is hoe dit verhaal speelt met schijn en werkelijkheid. Achter de perfecte plaatjes op social media zit zoveel meer. Verwachtingen, druk, kleine scheurtjes die langzaam zichtbaar worden. En ondertussen groeit er iets tussen Jessie en Bram dat je stiekem gewoon wil aanmoedigen, om nog maar te zwijgen van de lieflijke kat!

De schrijfstijl van Tessa Te Loo (@tessateloo )leest vlot en warm, met precies genoeg humor om je regelmatig te laten grinniken. Jessie is heerlijk herkenbaar, soms een tikje onhandig, maar vooral echt. En dat maakt dat je meteen met haar meeleeft.
Ook leuk om te vermelden: ik mocht dit boek lezen in het kader van de blogtour van Tessa, wat het extra bijzonder maakte. Dankjewel daarvoor!

Voor een debuut is dit echt knap gedaan. Licht en luchtig, maar met een mooie onderlaag over jezelf durven zijn, zelfs als iedereen meekijkt.

Ik kijk nu al uit naar meer van deze auteur, want als dit het begin is, dan belooft dat alleen maar goeds. 🤭

Kort gezegd: een feelgood die je hart zachtjes laat glimlachen en je eraan herinnert dat perfectie vooral heel vermoeiend is.

Meer recensies van elineassez