Een lief, zoet en fantasierijk avontuur

Elise (Kinderboekenhoekje) Elise (Kinderboekenhoekje)
30 mrt 2026

Vlinder ontdekt in de snoepwinkel van haar oma een klein mannetje: Ben Bubblegum. Maar hij is in gevaar! Haar vergeetachtige oma belandt in een verzorgingstehuis en oom Ferdinand wil de winkel overnemen én veranderen. Vlinder moet in actie komen om Ben en de snoepwinkel te redden! ⁣

𝘔𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨: Ohhh Ben is zo'n schatje! Ik denk dat iedereen wel zo'n lief klein vriendje zou willen! Verzamel daarom snel wat lekkere snoepjes, ga er goed voor zitten en geniet van dit smakelijke boek. ⁣

Dit verhaal is namelijk zo zoet en zacht als een spekje, máár met situaties zo plakkerig en hardnekkig als bubblegum! Personage Vlinder is zo lief als een suikerhartje, máár dit boek bevat ook personages nog zuurder dan zure matten. Alle smaken komen voorbij en dat maakt dit verhaal zo heerlijk! ⁣

Deze hardcover bevat niet alleen een lief en fantasievol verhaal, maar ook nog eens mooie kleurrijke illustraties. De afwisselend grote en kleine tekeningen laten de leuke of grappige details zien die in het verhaal voorkomen.

In dit boek is veel aandacht voor de vergeetachtigheid van de oma van Vlinder. Dit wordt op een hele mooie en kindvriendelijke manier beschreven vanuit het perspectief van Vlinder. Toch wordt het verhaal hierdoor zeker niet te zwaar. Kinderen die zelf een (over)grootouder hebben die hiermee te maken heeft, zullen hier zeker herkenning en troost uit halen. ⁣

𝘊𝘰𝘯𝘤𝘭𝘶𝘴𝘪𝘦: Een lief, zoet en fantasierijk avontuur met leuke personages die echt om elkaar geven!

Meer recensies van Elise (Kinderboekenhoekje)