Meer dan geweldig ingesproken door Erik van Muiswinkel waardoor het verhaal nog meer gaat leven!

Ellen 02 mei 2025
Ben je op zoek naar een ontzettend leuk kinderboek? Zoek dan niet verder, want 'De niet zo eenzame tocht van Torre"heeft alles: magie, spanning, vriendschap, avontuur....echt een hele dikke aanrader!

Ik heb dit boek beluisterd. Dan mis je de illustraties, maar dat heb ik niet als negatief ervaren. Het boek is ingesproken door Erik van Muiswinkel en man oh man, wat heeft hij dit gigantisch leuk gedaan.. Ik heb me kostelijk vermaakt, want doordat hij alle magische en niet-magische figuren hun eigen, goed passende, stem geeft, kwam dit verhaal nog meer tot leven!

'De niet zo eenzame tocht van Torre' vertelt het verhaal van Torre, die na de geboorte van zijn broertje, bij zijn oom in de bergen gaat logeren. Op een van zijn wildcamera's heeft zijn oom iets gezien; hij vermoedt een aardmannetje en hij is vastbesloten deze gevangen te nemen, want deze aardmannetjes eten de eieren van zijn kippen op. Torre wordt door zijn oom volledig betrokken in de zorg voor de dieren en de natuur rondom de boerderij. Hierdoor krijgt hij de zorg voor Natneus, een geitje. Op een dag worden zij meegesleurd door de beek en belanden in het bos, waar zij kennismaken met de wezens die daar leven.

Je wordt echt helemaal meegesleurd in de magische wereld die Annekarijn heeft geschapen. Aanrader!

Meer recensies van Ellen