Heerlijk vertoeven in de beachclub

ellen_bookstagram 20 november 2022
Kaat werkte tijdens haar studies bij Beachclub Esperanza, maar ondertussen zijn haar studies ten einde en werkt ze er nog steeds. Ze droomt nog vaak over haar tijd in Engeland, waar ze als student een tijdje verbleef.
In de Beachclub geraakt ze aan de praat met een klant, Oliver. Het gaat niet goed in zijn relatie met Liv en Kaat besluit dat ze wel even als Cupido zal figureren. Haar eigen breuk met Ruben valt niet te herstellen, maar de relatie van Oliver en Liv wil ze kosten wat kost redden. Kaat herschrijft de liefdesbrieven van Oliver en Liv valt opnieuw als een zwijm voor hem.. Maar nu duikt er toch wat jaloezie op bij Kaat, misschien moet zo ook eens aan haar eigen geluk denken..

- review -
Ook het tweede deel in deze serie beviel me heel goed! Al mistte ik wat meer Chloë en Jesse, de personages uit het eerste deel, in het verhaal. Hierdoor gingen hun sprongen in het leven wat te snel naar mijn gevoel. Ook vond ik het vreemd dat het boek over een nieuw personage ging en niet iemand die al aangebracht was in het eerste deel van Beachclub Esperanza. Gelukkig wordt dit in het volgende deel van de serie opgelost en gaat het dan wel over een oude bekende.
Los daarvan was het ook nu weer heerlijk vertoeven in de beachclub. Kaat en Oliver zijn hele fijne personages, die mooi uitgewerkt zijn, waardoor ik als een vlieg op hun schouders mee in het verhaal mocht.
Het duurt even voor we weten wat Kaat allemaal in haar rugzak heeft, maar ze leert ons doorheen het verhaal dat het belangrijk is om steeds jezelf te blijven en voor niemand te veranderen. Ook de familieband van Kaat en haar zus wordt heel mooi uitgewerkt, als echte zussenliefde.
Een fijne feelgood met de nodige diepgang. Ik kijk al uit naar april voor het derde deel, namelijk ‘Luchtpost’, al doet mijn hart wel pijn dat ik dan ook afscheid moet nemen van Beachclub Esperanza gezien ‘Luchtpost’ het laatste deel is..

(mijn review is ook te lezen op Instagram-Bookstagram @ellen_bookstagram)

Meer recensies van ellen_bookstagram