Mijn favoriet gelezen boek in 2023!
Billy ziet haar vrienden carrière maken en een gezin vormen, maar haar zegt het maar weinig. Ze heeft een job op een publiciteitsafdeling waar niemand haar ziet en directeur Matthew haar zelfs Jilly noemt.
Matthew geeft nooit iets persoonlijks kwijt, maar toch trekt hij Billy’s aandacht.
Op een trip voor het werk, belanden ze op dezelfde kamer en krijgt Billy gevoelens voor Matthew. Echter wil Matthew Billy op afstand houden en zijn verleden afschermen, maar dan duikt er iemand op die meer over Matthew beweert te weten..
- review -
Wat een verhaal, een boek vol emoties dat je in één teug wil uitlezen. Alle personages zitten in m’n hart. Ik wil er niet te diep op ingaan, want ik heb schrik om zaken te verklappen maar het is echt een verhaal dat je moet lezen. Hoe verder je in het boek komt, hoe meer je te weten komt over de personages en wat ze verborgen houden.
Het verhaal wordt vanuit twee perspectieven vertelt, wat ervoor zorgt dat je steeds benieuwd bent naar hoe het verhaal van de andere persoon verder gaat en dan kan je het boek niet wegleggen natuurlijk.
‘Hoe bedenk je zoiets?’ dacht ik tijdens het lezen, maar alles werd duidelijk toen ik het nawoord las. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar en ik kon het volledige verhaal begrijpen.
Mijn favoriet gelezen boek in 2023 is toch wel deze.
(mijn review is ook te lezen op Instagram-Bookstagram @ellen_bookstagram)
- review -
Mijn favoriet gelezen boek in 2023 is toch wel deze.
(mijn review is ook te lezen op Instagram-Bookstagram @ellen_bookstagram)